Scroll to top

Observera att Folksam och Trygg Hansa hänvisar alla sina bilrutekunder till större glaskedjor och vi har därmed inget avtal med dem längre.

> Bilglas, byten & lagning

Vi utför stenskottslagningar och bilglasbyten åt alla försäkringsbolag. Vi sköter kontakten med ditt försäkringsbolag. Kontakta oss för att boka tid. Ha ditt registreringsnummer tillhanda. Självrisken vid vindrutebyte kan du se i försäkringsbrevet från ditt bolag. Är du osäker kontakta oss så hjälper vi dig att ta reda på självrisken.

Nyare bilar har mycket utrustning som sitter i vindrutan. Vi har kalibreringsverktyg och utbildning att utföra även dessa vindrutebyten.  Vanligtvis kan du få tid för byte samma vecka.

Vi har personal som har 45 års erfarenhet av vindrutebyten. Vi har bra kontakter att få fram rutor för veteranbilar och amerikanare. Välkommen med din förfrågan!

Certifierad bilglasmästare - Länsförsäkringar

Sedan 2011 certifierar Länsförsäkringar årligen sina bilglasmästare. Det är hårda krav och vi har blivit godkända alla år.

> Kontakta oss:

  • Mälbyn 110, 747 91 Alunda

  • 0174 - 104 16

  • info@malbyglas.se

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar, om vi inte nås per telefon går det även bra att maila så återkommer vi så fort vi kan.

> Öppettider:

  • Vardagar: 07.00 - 16.00

  • Helgdagar: Stängt

Avvikande öppettider kan förekomma runt storhelger och semestrar. Besök vår facebook-sida för annonsering om tillfälliga ändringar av öppettiderna.

> Hitta hit:

© 2024, Mälby Glas AB – Alla rättigheter reserverade.

/// Hemsida skapad med av MH MEDIA AB ///